Τηλεφωνική επικοινωνία

+30 2310870670

ή στο info@bookres.com

Προβολή στο χάρτη

Όλες οι προσφορές

    Τελευταία άρθρα

    Φεστιβάλ Επιδαύρου

    Δημοσιεύτηκε στις 2015-06-22

    ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου3 - 4 Ιουλίου 2015, Ώρα : 21.00 Εθνικό Θέατρο, Σωτήρης Χατζάκης, Τρωάδες του Ευριπίδη10 - 11 Ιουλίου 2015, Ώρα : 21.00Γιάννης Κακλέας, Αχαρνής του Αριστοφάνη17
    περισσότερα
    Προσφορές Εορτών στο Ναύπλιο

    Δημοσιεύτηκε στις 2014-11-16

    Προσφορές ξενοδοχείων για εορτές ή διακοπές με εξορμήσεις στο Ναύπλιο Αργολίδος για τους επισκέπτες μας σε ελκυστικές τιμές απευθείας από τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Παλιά Πόλη του Ναυπλίου.Απλώς περιηγηθείτε
    περισσότερα

    Αξιοθέατα

    Ακροναυπλία
    Η βραχώδης χερσόνησος της Ακροναυπλίας αποτελούσε τον περιτειχισμένο οικισμό του Ναυπλίου από την αρχαιότητα έως και τα τέλη του 15ου αιώνα.Τα τείχη της Ακροναυπλίας μαρτυρούν την πλούσια ιστορία της, την οποία ομολογουμένως
    περισσότερα
    Αρχαία Ακρόπολη Ασίνης
    Η αρχαία ακρόπολη της Ασίνης υψώνεται στην κορυφή απόκρημνου λόφου στην άκρη της θάλασσας, περίπου ένα χλμ πριν από το Τολό. Με έντονη ζωή από τα πρώτα χρόνια της Εποχής του Χαλκού - όπως έδειξαν τα ευρήματα των ανασκαφών
    περισσότερα
    Μουσείο Κωτσιομύτη - Φυσικής Ιστορίας
    Στο Μουσείο ο κάθε επισκέπτης του έχει τη δυνατότητα να περιέλθει και να μελετήσει πίνακες που απεικονίζουν και αποδίδουν εύληπτα τη θεωρία της εξέλιξης της ζωής πάνω στη Γη, από 570.000.000 χρόνια πριν μέχρι σήμερα.Στις προθήκες
    περισσότερα
    Τριανόν
    Ενα ακόμη κτίριο με ιστορική σημασία και προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα του Ναυπλίου είναι το "Τριανόν".Την περίοδο της Τουρκοκρατίας ήταν τζαμί, ενώ κατά τη δεύτερη περίοδο της Ενετοκρατίας φιλοξένησε φραγκισκανούς
    περισσότερα
    Λιοντάρι των Βαυαρών
    Μεταξύ της εκκλησίας των Αγίων Πάντων και του σημερινού νεκροταφείου της πόλης, συναντά κανείς, στην οδό Μιχαήλ Ιατρού, ένα εξαιρετικής τέχνης γλυπτό μνημείο και από τα σημαντικότερα του 19ου αιώνα στην Ελλάδα, γνωστό ως
    περισσότερα
    Δημοτικό Θέατρο Ναυπλίου
    Το Δημοτικό Θέατρο του Ναυπλίου βρίσκεται στη διαύθυνση Βασ.Κωνσταντίνου 34, Ναύπλιο Αργολίδας και τα στοιχεία επικοινωνίας είναι +30 2752023830 ή +30 2752028607.Τα Υπαγόμενα Τμήματα τα οποία έχουν ως στόχο, αρμοδιότητα και σκοπό την
    περισσότερα
    Οικία Άρμανσμπεργκ
    Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα αρχοντικά σπίτια της οθωνικής περιόδου στο Ναύπλιο. Το κτίριο χρονολογείται από την περίοδο της Δεύτερης Ενετοκρατίας, όμως το 1831 ανακατασκευάσθηκε και προστέθηκε σε αυτό δεύτερος
    περισσότερα
    Αρχαιολογικό Μουσείο Ναυπλίου
    Το Μουσείο Ναυπλίου στεγάζεται, μέσα στο επιβλητικό τριώροφο οικοδόμημα της πλατείας Συντάγματος. Στην πλούσια συλλογή του περιλαμβάνει εκθέματα από την Πρωτοελλαδική έως την Μυκηναϊκή εποχή και τους ιστορικούς χρόνους,
    περισσότερα
    Μπούρτζι
    Το Μπούρτζι αποτελεί το σύμβολο της πόλης του Ναυπλίου.Το μικρό φρούριο πάνω στο νησάκι των Αγίων Θεοδώρων. Το Μπούρτζι, όπως και πολλά άλλα οικοδομήματα στο Ναύπλιο κτίσθηκε από τους Ενετούς μεταξύ το 1471 και κατ άλλους
    περισσότερα
    Παλαμήδι
    Την ιδέα να οχυρωθεί το Παλαμήδι την είχαν κατά σειρά ο Morosini, o Corner και ο Grimani. Τα σχέδια έγιναν τελικά από τον Grimani, αλλά το έργο ολοκληρώθηκε λίγο αργότερα από τον Agostino Sagredo. Όλο το συγκρότημα αποτελείται από οκτώ προμαχώνες
    περισσότερα
    Πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο
    Στο κέντρο του Ναυπλίου βρίσκεται η πλατεία Συντάγματος.Tην περίοδο της επανάστασης ονομαζόταν πλατεία του πλατάνου. Η πλατεία περιβάλλεται από ιστορικά κτήρια όπως το σπίτι του Θ. Κολοκοτρώνη,  η παλιά βουλή ,το αρχαιολογικό
    περισσότερα
    Παλιά πόλη του Ναυπλίου
     Η Παλιά ή Κάτω Πόλη του Ναυπλίου χτίστηκε πάνω στο Μεγάλο Βράχο και εκτείνεται από τον παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό, ως τον Προμαχώνα Πέντε Αδέλφια. Μέχρι το 1470, ήταν μια περιοχή που κατακλυζόταν από θάλασσα, με εξαίρεση
    περισσότερα
    Πύλη της Ξηράς του Ναυπλίου
    Κάτω από τα επιβλητικά τείχη της Ακροναυπλίας, ακριβώς μπροστά από τα πρώτα κτίρια της Παλιάς πόλης υπάρχει το μνημείο, η Πύλη της Ξηράς του Ναυπλίου . Για πολλά άτομα και ειδικά τουρίστες είναι σημείο συνάντησης. Η Πύλη
    περισσότερα
    Το Ρολόι του Ναυπλίου
    Το ρολόι τοποθετήθηκε στην Ακροναυπλία την εποχή του Όθωνα Είναι το πιο όμορφο μέρος της πόλης για να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα. Βρίσκεται ανεβαίνοντας το δρόμο που περνά μέσα από τα κάστρα της Ακροναυπλίας. Είναι το κατάλληλο
    περισσότερα
    Βουλευτικό Ναυπλίου
    Το Βουλευτικό του Ναυπλίου κτίστηκε το 1730  για τζαμί ,αποτελούμενο από μια μεγάλη αίθουσα και έναν ογκώδη τρούλο. Στα δυτικά του υπήρχε και μια στοά με τρούλους, που όμως στις αρχές του 20ου αιώνα καταστράφηκε από σεισμό.   Το
    περισσότερα
    Προμαχώνας Γκριμάνι στο Ναύπλιο
    Ο προμαχώνας Γκριμάνι του Ναυπλίου, οφείλει το όνομα του στον Ενετό διοικητή Φραντσέσκο Γκριμάνι. Ο Προμαχώνας είναι οικοδομημένος στη βορειανατολική γωνία του Κάστρου των Τόρων. Οι εργασίες κατασκευής του ξεκίνησαν το
    περισσότερα
    Πλατεία Φιλελλήνων στο Ναύπλιο
    Το μνημείο των Φιλελλήνων στο Ναύπλιο, που βρίσκεται στο μέσο της πλατείας, ανεγέρθηκε το 1903 στη μνήμη των Γάλλων φιλελλήνων που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την απελευθέρωση της Ελλάδας στη διάρκεια της Ελληνικής Επανάστασης.
    περισσότερα
    Ο Μεγάλος Δρόμος του Ναυπλίου
    Ο Μεγάλος Δρόμος  της Ναυπλίου, η σημερινή οδός Βασιλέως Κωνσταντίνου, δημιουργήθηκε, σύμφωνα με ευρωπαϊκά πρότυπα, κατόπιν πρωτοβουλίας του πρώτου Κυβερνήτη του νεότερου ελληνικού κράτους, Ιωάννη Καποδίστρια. Ήταν ο σημαντικότερος
    περισσότερα
    Πολεμικό Μουσείο Ναύπλιο
    Το Πολεμικό Μουσείο στο Ναύπλιο στεγάζεται σε διώροφο νεοκλασικό κτίριο όπου λειτούργησε μεταξύ 1828-1834, η πρώτη Σχολή Ευελπίδων της Ελλάδας. Ιδρυτής της υπήρξε ο Ιωάννης Καποδίστριας, και στόχος της σχολής ήταν να στελεχωθεί
    περισσότερα
    Άγιος Γεώργιος (Μητροπολιτικός)- Ναυπλιο
    Ο μητροπολιτικός ναός του Αγίου Γεωργίου είναι από τους σημαντικότερους και παλαιότερους ναούς της πόλης. Θεωρείται ότι χτίστηκε στις αρχές του 16ου αιώνα, κατά τη διάρκεια της Α΄ Ενετοκρατίας, ενώ με την κατάληψη του Ναυπλίου
    περισσότερα
    Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου
    Το Δικαστικό Μέγαρο στο Ναύπλιο, χορηγία του Ανδρέα Συγγρού, ολοκληρώθηκε το 1911, σε σχέδιο Αναστάσιου Σταματιάδη και σήμερα στεγάζει το Εφετείο. Στην είσοδο του Μεγάρου βρίσκονται οι προτομές του Αναστάσιου Πολυζωίδη και
    περισσότερα
    Δημαρχείο Ναυπλίου
    Το αναπαλαιωμένο κτίριο της πλατείας Τριών Ναυάρχων στο Ναύπλιο, όπου σήμερα στεγάζεται το Δημαρχείο της πόλης, έχει ιστορία πολλών χρόνων πριν. Κτίστηκε το 1857 για να στεγάσει το Γυμνάσιο του Ναυπλίου. Το κτίριο του Γυμνασίου
    περισσότερα
    Πλατεία Τριών Ναυάρχων-Ναύπλιο
    Η πλατεία Τριών Ναυάρχων στο Ναύπλιο είναι αφιερωμένο στη μνήμη των ναυάρχων, Κόδρινγκτον της Αγγλίας, Δεριγνύ της Γαλλίας και Χέιδεν της Ρωσίας που καταναυμάχησαν τον Τουρκοαιγυπτιακό στόλο στη ναυμαχία του Ναβαρίνου
    περισσότερα
    Πλατεία Καποδιστρίου στο Ναύπλιο
    Όπως μαρτυρά και το όνομα της, η πλατεία οφείλει την ονομασία της στον πρώτο Κυβερνήτη του Ελληνικού Κράτους, Ιωάννη Καποδίστρια.  Ο ανδριάντας του Καποδίστρια, έργο του γλύπτη Μιχαήλ Τόμπρου, τοποθετήθηκε στην πλατεία
    περισσότερα
    Καραθώνας - Ναύπλιο
    Ο όρμος της Καραθώνας στο Ναύπλιο είναι από τους ωραιότερους της περιοχής και η αμμουδιά του προσφέρεται απλόχερα για μπάνιο. Η πρόσβαση στην Καραθώνα του Ναυπλίου είναι εύκολη είτε με αυτοκίνητο, είτε με τα πόδια συνεχίζοντας
    περισσότερα
    Αρβανιτι- Ναύπλιο
    Ο γύρος της Αρβανιτιάς της Ναυπάκτου ξεκινάει από την παραλία και καταλήγει στην πλατεία της Αρβανιτιάς. Σύμφωνα με την τοπική παράδοση ονομάστηκε Αρβανιτιά γιατί ο Καπετάν Πασας το 1799 έριξε βράχους της, στους Αλβανούς
    περισσότερα
    Παιδικό μουσείο Ναυπλίου
    Στο κτίριο της αποθήκης του Σταθμού, το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα διαμόρφωσε μουσειακό χώρο αφιερωμένο στο παιδί με την επωνυμία «Σταθμός». Στο Παιδικό Μουσείο του Ναυπλίου βρίσκονται συλλογές από παλιά και παραδοσιακά
    περισσότερα
    Λαογραφικό μουσείο-Ναύπλιο
    Το Λαογραφικό Μουσείο Ναυπλίου, θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα της χώρας. Το μουσείο ανήκει στο Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα και ιδρύθηκε το 1974, με την ονομασία «Βασίλειος Παπαντωνίου», με σκοπό τη μελέτη, την έρευνα
    περισσότερα

    Περιοχές

    Ναύπλιο
    Ναύπλιο, ένας τόπος ξεχωριστός, μυστικιστικός, ευλογημένος, γεμάτος φυσικές ομορφιές και πολιτισμό, που αιώνες τώρα, συνεχίζει να ανθίζει και να γοητεύει κάθε επισκέπτη, που χωρίς να το αντιλαμβάνεται, μυείται στο Κάλλος,
    περισσότερα
    Τολό Ναυπλίου
    Το Τολό είναι από τα δημοφιλέστερα παραθαλάσσια χωριά της Πελοποννήσου. Το αλλοτινό ψαροχώρι έχει μεταμορφωθεί σ' έναν από τους πιο αγαπημένους παραθεριστικούς προορισμούς της Αργολίδας.Βρίσκεται σε απόσταση 12 χλμ. νότια
    περισσότερα
    Ίρια Ναυπλίου
    Τα Ίρια είναι ένα μικρό γραφικό χωριό στο Δήμο Ασίνης του νομού Αργολίδας.Η αρχαία ονομασία της περιοχής ήταν "Άγριοι Λιμένες".Χωρίζεται στο "Πάνω Χωρίο" και στην "Παραλία". Το ποιό γνωστό του σημείο είναι το μικρό λιμανάκι
    περισσότερα
    Ασσίνη
    Η Ασίνη είναι ένα μεγαλοχώρι, και απέχει οχτώ χιλιόμετρα από το Ναύπλιο. Το χωριό, έχει την δική του σύγχρονη ζωή και συγχρόνως την επικοινωνία του με την τουριστική μοίρα του γειτονικού Τολού και της παραλιακής Ασίνης. Είναι
    περισσότερα
    Κάντια
    Η Κάντια είναι ένα μικρό παραθαλάσσιο χωριό με λίγους μόνιμους κατοίκους. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση ΝΑ του Ναυπλίου και διαθέτει νησιώτικο χαρακτήρα με ήσυχη, ρηχή και καθαρή θάλασσα.Αξιοθέατα της Κάντιας που ξεχωρίζουν
    περισσότερα
    Δρέπανο
    Το Δρέπανο είναι γνωστό για τα γραφικά ανηφορικά δρομάκια του, γεμάτα μπουκαμβίλιες. Από τη μια πλευρά βρίσκεται η παραλία Πλάκα και από την άλλη η λιμνοθάλασσα, η οποία ενώνει το Δρέπανο με το Βιβάρι. Εκτός από την παραγωγή
    περισσότερα
    Άργος
    Το Άργος είναι μία από τις αρχαιότερες πόλεις της Πελοποννήσου και της Ελλάδας. Το Άργος θεωρείται από τις κεντρικότερες πόλεις του νομού Αργολίδος με περίπου 22.000 κατοίκους. Διαθέτει μια πλούσια ιστορική και αρχαιολογική
    περισσότερα

    Πολιτική Απορρήτου

    Η Πολιτική Απορρήτου καλύπτει τις προϋποθέσεις συλλογής και διαχείρισης των στοιχείων των επισκεπτών/χρηστών/μελών (εφ’ εξής: Χρήστες) από την ιστοσελίδα μας http://www.hotels-nafplion.com.

    Για την απλή περιήγηση στον διαδικτυακό μας τόπο, δεν συλλέγεται κανένα προσωπικό στοιχείο του Χρήστη.

    Τα στοιχεία που δίδονται από τους χρήστες κατά την εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα σχολιασμού τηρούνται μόνο για λόγους ασφαλείας, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου.

    Cookies και διεύθυνση IP

    Όταν επισκέπτεστε μία από τις ιστοσελίδες μας δέχεστε στον υπολογιστή σας ένα ή περισσότερα cookies. Το cookie είναι ένα μικρό αρχείο το οποίο τοποθετείται στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας με την οποία κάνετε περιήγηση στο διαδίκτυο.

    Τα cookies που χρησιμοποιούμε είναι τα εξής:

    1. Βασικά Cookies

    Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του διαδικτυακού μας τόπου κατά το μέρος που απαιτείται εγγραφή σε υπηρεσία (π.χ. ανάρτηση σχολίων). Χωρίς τη χρήση αυτών των cookies η υπηρεσία σχολίων της ιστοσελίδας μας http://www.hotels-nafplion.com δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει.

    2. Cookies Ανάλυσης Απόδοσης

    Χρησιμοποιούμε αυτούς τους τύπους cookies για την παρακολούθηση της απόδοσης των δικτυακών τόπων μας και το πώς οι χρήστες τους μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν. Αυτά τα cookies μας παρέχουν τις πληροφορίες που μας βοηθούν να παρέχουμε καλύτερα άρθρα και υπηρεσίες προς τους χρήστες. Επίσης μας βοηθούν να προσδιορίσουμε τους τομείς του διαδικτυακού μας τόπου που δεν λειτουργούν σωστά ή που χρειάζονται συντήρηση.

    3. Λειτουργικά Cookies

    Τα λειτουργικά cookies χρησιμοποιούνται για να θυμάται ο διαδικτυακός τόπος τις προτιμήσεις σας στις ιστοσελίδες μας. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε, από το να θυμόμαστε την πόλη σας σε μια πρόγνωση του καιρού ή την αποθήκευση του username σας (όπου χρειάζεται) έτσι ώστε να μην χρειάζεται να το καταχωρήσετε από την αρχή κατά την επιστροφή σας στο διαδικτυακό μας τόπο http://www.hotels-nafplion.com.

    Εφόσον χρησιμοποιείτε τον διαδικτυακό μας τόπο http://www.hotels-nafplion.com συμφωνείτε ανεπιφύλακτα στην αποστολή των ως άνω αναφερομένων cookies στην συσκευή σας.

    Μπορούμε επίσης να παρακολουθούμε τις διευθύνσεις IP. Μια διεύθυνση IP είναι ένας αριθμός που μπορεί να αναγνωρίσει την εταιρεία παροχής Internet (Internet Provider) και την χώρα προέλευσης του χρήστη. Η IP δεν μπορεί να παρέχει προσωπικές πληροφορίες.

    ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ:  Πώς να ελέγξετε τη χρήση των cookies πέραν των παραπάνω επιλογών

    Δεν είστε υποχρεωμένοι να δέχεστε cookies και ως εκ τούτου μπορείτε να τροποποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης (browser), έτσι ώστε να μην δέχεται cookies. Το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε για να σερφάρετε στο διαδίκτυο όχι μόνο σας επιτρέπει να δείτε τα cookies που έχετε, αλλά και σας επιτρέπει να ελέγχετε τη χρήση τους. 

    Μπορείτε να τα ελέγχετε, επιτρέποντάς τα ή διαγράφοντας όλα ή κάποια από αυτά. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησης ώστε να μην δέχεται cookies από κανένα διαδικτυακό τόπο. Επίσης μπορείτε να ρυθμίσετε τον browser έτσι ώστε να ζητάει την συγκατάθεσή σας πριν δεχτεί κάποιο cookie στην συσκευή σας. Αυτό σας δίνει τον πλήρη έλεγχο των cookies, έχει όμως το μειονέκτημα της επιβράδυνσης της περιήγησής σας στο διαδίκτυο.

    Θα πρέπει να τονιστεί ότι υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα ελέγχου των cookies. Έχετε την δυνατότητα μέσω του browser σας να επιλέξετε να μην λαμβάνετε cookies τρίτων μερών ή cookies συμπεριφορικής διαφήμισης. Σε μερικούς περιηγητές μπορείτε ακόμα και να αποκλείετε συγκεκριμένες εταιρείες από τις οποίες δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε cookie. 

    Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

    Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Internet όσο και του υπάρχοντος - αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου - πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση Η ιστοσελίδα μας διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας http://www.hotels-nafplion.com. 

    Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγει το δίκτυο είναι τα ακόλουθα:

    • Διαφήμιση. Ο επισκέπτης / χρήστης που ενδιαφέρεται να διαφημιστεί στην ιστοσελίδα μας προκειμένου να λάβει όλες τις απαραίτητες γι' αυτό πληροφορίες θα πρέπει να συμπληρώσει στη σχετική αίτηση τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο /Επωνυμία Επιχείρησης - Διεύθυνση / Έδρα - Τηλέφωνο - Fax - E-mail - Όνομα Υπευθύνου - Πόλη - Χώρα . Η ιστοσελίδα μας δεν ευθύνεται για την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων που ακολουθούν οι διαφημιζόμενοι σε αυτό κατά τις συναλλαγές τους με τους επισκέπτες / χρήστες των υπηρεσιών αυτών.
    • Συνδεσμοι σε άλλες σελίδες ("Δεσμοί"). Η ιστοσελίδα μας περιλαμβάνει links ("δεσμούς") προς άλλα websites τα οποία και δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται Η ιστοσελίδα μας για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν.
    • IP Addresses. H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στην ιστοσελίδα μας αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων.

    Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

    Η ιστοσελίδα μας http://www.hotels-nafplion.com διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές. 

    Η ιστοσελίδα μας http://www.hotels-nafplion.com διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης / χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, οικονομικούς και φορολογικούς.

    Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.

    Η ιστοσελίδα μας και ειδικότερα το τμήμα marketing είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς έχετε αποστείλει για λόγους στατιστικούς, οικονομικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών - πληροφοριών του.